Skicka paket

Vad kostar det att skicka ett paket till Spanien?

Spanien är precis som Sverige en integrerad del av EU och EU:s inre marknad. Därför finns det inte heller några krångliga tullregler du behöver tänka på när du ska skicka ditt paket till detta soliga sydeuropeiska land. Det är därmed relativt enkelt att skicka ett paket till Spanien. Här ska vi ta en titt på hur du kan skicka paket till Spanien och samtidigt hitta det bästa fraktpriset.

Skicka paket till Spanien

Paketförsändelser till Spanien

Vi svenskar har alltid tyckt om Spanien, och inte minst att semestra i det sydliga landet. Sangria, sol, grisfester och gott rödvin är bara en del av allt som många svenskar förknippar Spanien med. För en del svenskar är kärleken till Spanien så stor att de har valt att bosätta sig i det soliga landet. På den spanska solkusten finns som bekant en hel koloni av svenskar som har slagit sig ned i solen.

Om du vill skicka paket till Spanien kan du göra detta utan större förhinder. Även om Spanien ligger långt ifrån Sverige och är ett stort land, så är det också ett land med god infrastruktur och många flygförbindelser. GLS, UPS och TNT är några av de företag som har hand om frakt av paket till Spanien.

Kan man skicka paket billigt till Spanien?

Det är skillnad på olika paket, och vad du ska skicka har också betydelse. Om vi tar ett paket som ska levereras med expressleverans till Spanien och har en vikt på 1-5 kg som exempel, så kan detta paket levereras för ca. 540 kr. Kan du acceptera en längre leveranstid kan du däremot skicka paketet billigare. Om du använder sidan billigtpaket.se kan du snabbt få en överblick över vilka företag som kan leverera ditt paket och vad det kostar att skicka paketet till Spanien. Du får också en överblick över hur lång tid det tar att skicka ditt paket till solkusten – eller om det ska någon annanstans i Spanien.

Så fungerar Billigtpaket.se

På Pakke.dk hittar du priser och leverantörer för dina försändelser till Spanien. När du har hittat det företag som ska leverera ditt paket kan du skriva ut en fraktetikett som du kan sätta på paketet. Du behöver därmed inte krångla med att själv lämna in paketet hos något ombud, utan Billigtpaket.se hämtar ditt paket hos dig och sköter också leveransen till den fraktfirma du har valt. Lättare blir det helt enkelt inte att skicka ett paket till Spanien.