Vad kostar det att skicka ett paket

Vad kostar det att skicka ett paket

Vill du veta vad det kostar att skicka paket?

Om du vill skicka paket till lägsta möjliga pris, och på enklast möjliga sätt, så är vi rätt företag för dig!
Vi siktar på att göra det så enkelt och billigt som möjligt att skicka varor, gåvor, julklappar eller brev till och från destinationer i hela världen.

Vi gör jobbet!

Vi erbjuder oss att göra en stor del av jobbet åt dig. Först erbjuder vi oss att hämta paketet hemma hos dig, vilket innebär att du inte behöver åka till ett postkontor för att lämna av det! Du får själv bestämma vilken tid du vill att avhämtningen ska se, och sedan är det bara att vänta.

Sedan skickar vi adresslappar till dig efter beställningen, dessa fungerar även som frankering vilket innebär att du inte behöver fundera på mängden porto att klistra på paketet.

Vi fraktar paket över hela världen, både i Sverige och utanför. Med hjälp av våra samarbetspartners kan vi hantera försändelser till de flesta destinationer.

Detta låter fantastiskt, hur gör jag?

För att få reda på vad just din försändelse skulle kosta, fyller du i informationen på vår startsida. Det vi behöver veta är avsändar- och mottagarland, paketets storlek och vikt. Sedan klickar du på ”Sök pris” för att få olika prisalternativ för just ditt paket.

Varje alternativ har sina egna fördelar. Du kan välja ekonomipris för att få det lägsta priset vi kan erbjuda, expressleverans om du har bråttom, eller vårt populära standardpris som är en kompromiss mellan båda! Det är du som väljer!

När du genomfört beställningen så får du adressetiketter via epost, dessa ska du skriva ut och klistra på paketet. Sedan är det klart!

Dina fördelar

  • Vi hämtar paketet hemma hos dig så att du sparar tid
  • Vi hjälper dig med frankering och adressetiketter
  • Vi erbjuder ett prisvärt alternativ för att skicka dina paket
  • Du får tre olika prisalternativ så att du kan välja själv
  • Du kan teckna tilläggsförsäkring för dyra paket
  • Du kan enkelt se vad din försändelse kostar direkt på vår hemsida

vad koster

Att se priser och boka – klicka här