DHL paket

Skicka paket DHL

Skicka paket med DHL snabbt och enkelt. Som ena hälften av Deutsche Post DHL Group är DHL ett av världens ledande företag inom leverans och logistiklösningar. Sedan de grundades 1969 har de växt till att idag omfatta omkring 350 000 anställda, verksamma i över 220 länder världen över.

Du kan skicka paket genom DHL i form av alltifrån brev och dokument, till riktigt stora leveranser såsom pallar och containrar. De kan skickas både inom landet och internationellt, via antingen billigare standardleveranser eller blixtsnabba expressleveranser.  

På Billigtpaket.se har vi samlat alla leveranstjänster från DHL och konkurrerande företag på ett ställe, så att du som beställare smidigt kan hitta det bästa alternativet för just din försändelse.

Allt du behöver göra är att ange uppgifter om din önskade leverans – försändelsetyp, vikt och storlek, samt plats för utsändare och mottagare – och vi räknar automatiskt ut de bästa tjänsterna för att skicka ditt paket som DHL har att erbjuda. Sedan är det bara att klicka på det alternativ du föredrar, och du kan beställa leveransen omedelbart.  

dhl skicka paket

Genom att skicka paket med DHL via Billigtpaket.se får du dessutom förmånen till utmärktkundservice samt lägre pris. Till skillnad från att beställa leverans direkt från DHL ingår här inte deras kundtjänst i leveranspriset.

Kundtjänsten står istället vi för, vilket gör att vi kan erbjuda
DHL:s leveranstjänster till ett reducerat pris. Då DHL:s prioritering är frakt, och vår prioritering är kundservice, är detta inget annat än gynnsamt för dig som beställare.

Vidare är fraktmängden som vi ständigt bokar från DHL så pass hög att den medför stora mängdrabatter, vilket innebär ytterligare prissänkningar på tjänsterna. Så om du upplevt att paketskick med DHL varit för dyrt  tidigare, kan du glädjas av betydligt mer överkomliga belopp när du skickar genom oss.